O NAMA

ELKOKV DOO je ovlašćeni i sertifikovani distributer i serviser premium proizvođača pumpi CALPEDA iz Italije. Naša firma je pionir na polju savremeno koncipiranih hidrosistema u Srbiji i iza nas stoje brojne reference u vidu zadovoljnih komitenata. Kvalitet se prevashodno dokazuje kontinuiranim prisustvom na tržištu, a naša firma može da se pohvali sa preko 30 godina iskustva u automatizaciji hidrosistema. Dugo iskustvo obogaćujemo novim proizvodima i tehnološkim inovacijama. Sa punim pravom možemo reći da je visok kvalitet naša tradicija, a da smo otvoreni za sve tehnološke trendove koji doprinose efikasnosti našeg rada.

U skladu sa tom činjenicom težimo da naši proizvodi budu usklađeni sa najnovijim ekološkim i energetski efikasnim standardima, a da kvalitet i sigurnost zadržimo na najvišem nivou.

Želimo da zajedno sa našim klijentima izgradimo sigurnu i modernu budućnost, jer samo uz saradnju možemo garantovati ostvarenje vizije i ciljeva savremenih hidrosistema.

30 Godina

Postojimo preko 30 godina i pioniri smo na polju hidrosistema u Srbiji

6 Zemalja

Naše proizvode možete naći u svim okolnim zemljama

1000 Klijenata

Preko 1000 zadovoljnih klijenata

3500 Projekata

Do sada smo učestvovali i završili preko 3500 projekta

„Kaizen“ filozofija procesa proizvodnje i upravljanja

Naše preduzeće se rukovodi KAIZEN filozofijom konstantnog i neprestanog procesa poboljšanja proizvodnje i svih procesa u preduzeću. Ovaj način usmeravanja zaposlenih i procesa kojim oni rukovode dovodi do toga da naši proizvodi budu jedni od najboljih na tržištu.

22%

od ukupno proizvedene svetske električne energije se utroši na pumpne sisteme.

U skladu sa tom činjenicom težimo da naši proizvodu budu u skladu sa najnovijim ekološkim i energetski efikasnim standardima a da kvalitet i sigurnost zadržimo na najvišem nivou.

Želimo da zajedno sa našim klijentima izgradimo sigurnu i modernu budućnost, jer samo uz saradnju možemo garantovati ostvarenje vizije i ciljeva savremenih hidrosistema.

SERTIFIKATI

Interesuju Vas naši proizvodi i usluge?

Tu samo da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

POPUNITE UPITNIK