PITKA I TEHNIČKA VODA

REŠENJA ZA KONSTANTNO ODRŽAVANJE PRITISKA

Postrojenja za povišenje pritiska su vid rešenja za objekte gde pritisak u mreži nije dovoljan za pravilno funkcionisanje vodovoda.

ELKOKV d.o.o. je lider u proizvodnji hidrostanica za kontaktno održavanje pritiska sa dugom tradicijom u razvoju i implementaciji istih.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE NAŠIH SISTEMA

SAVRŠEN PRITISAK

Naše hidrostanice obezbeđuju savršen konstantni pritisak bez fluktuacija.

PRILAGODLJIVOST

Taylor-made filozofija kojom se rukovodimo dovela je do ekstremne prilagođenosti uređaja krajnjem kupcu i njegovim potrebama.

ODRŽIVOST

Uz naša postojenja trajno se uklanja problem nedostatka nedovoljnog pritiska u vodovodnoj mreži na najodrživiji način i uz najsavremenije tehnologije.

Povezivanjem svih 6
ključnih karakteristika sistema
dobijamo pravo rešenje
za konstantno, pouzdano
i trajno održavanje pritiska.

AUTONOMIJA

Postrojenja su upravljana automatikom sa frekventnom regulacijom koja se pre isporuke testira i parametriše, a potpuna autonomija je zagarantovana savremenim rešenjima za rad bez potrebe prisustva ljudskog faktora.

STANDARDIZACIJA

Potpuna standardizacija i sertifikacija svih uređaja za laku after-sales podršku i dostupnost svih tehničkih detaja i crteža krajnjem kupcu i projektantima.

SERVISNO TEHNIČKA PODRŠKA

Naša servisna služba je dostupna klijentima 365 dana u godini za brzu i stručnu intervenciju u slučaju havarijskih stanja, kao i za sva Vaša pitanja.

JEDNOSTAVAN PROCES OD UPITA DO REALIZACIJE

Interesuju Vas naši proizvodi i usluge?

Tu samo da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

POPUNITE UPITNIK

Portfolio i katalog

Portfolio
Katalog

Kontaktirajte nas